Agi no seguirà al Palamós la temporada que ve

Agi Dambelley no jugarà al Palamós l'any que ve. Així ho va afirmar l'entrenador del Degà Joan Màrmol en roda de premsa. Preguntat pel nivell de l'atacant dins de la Tercera Divisió el tècnic palamosí no va dubtar a l'hora de dir que la categoria li ha quedat petita.
 
This text will be replaced
Intervenen: Joan Màrmol, entrenador del Palamós; Agi Dambelley, jugador del Palamós
 
Aquesta temporada 2016/17, la segona d'Agi al Palamós després de venir del Lloret, ha estat la de la seva consagració. El jugador de Pineda de Mar ha anotat 7 gols en les 35 jornades disputades fins ara, que el converteixen en màxim golejador de l'equip juntament amb Marc Medina i Marc Serramitja. Més enllà dels bons registes anotadors el seu punt fort són un "dribbling" i una velocitat a l'hora de conduir la pilota que el converteixen en un autèntic maldecap pels defenses rivals. Tot i aquestes virtuts l'equip tècnic del Palamós també veu en el jove jugador de 23 anys molts aspectes per millorar.
 
La vigent temporada d'Agi a Tercera es pot classificar de muntanya russa. Malgrat una bona pretemporada l'arrancada del campionat va estar marcada per la mort del pare del futbolista i un to físic irregular. Ben aviat va recuperar el seu millor joc, que va coincidir amb la bona primera volta del Palamós. És per això que durant el mercat d'hivern ja li va sorgir la possibilitat de fitxar per algun equip de 2a B. Màrmol va donar la llibertat al jugador de fer el que desitgés però Agi ha continuat fins ara i és en aquest darrer tram de temporada que, de la mateixa manera que el joc del Palamós, ha arribat a la seva millor versió. Ara ja és impossible creure que no deixarà la categoria. 
 
Tal i com diu el mateix Agi encara queden cinc jornades de lliga i, amb un Palamós que s'ha alliberat de la pressió de la lluita per la permanència, es dona el context ideal perquè un futbolista del seu perfil surti al camp a divertir-se i que sap si donar alguna sorpresa a un Degà que ja només pot mirar cap amunt.