Guanyar o guanyar: el Palamós visita Ascó amb ganes de somiar en gran

Donar per bona la permanència i signar una temporada excel·lent o guanyar a Ascó i seguir op  tant a la matrícula d'honor. Sigui quin sigui el resultat a la Ribera d'Ebre el curs del Palamós serà per emmarcar, però per donar sentit als cinc partits que encara queden el Degà només es planteja sortir a guanyar
 
This text will be replaced
Intervenen: Agi Dambelley, jugador del Palamós; Joan Màrmol, entrenador del Palamós
 
Després dels 278 quilòmetres de carretera que converteixen el desplaçament a Ascó en el més llunyà de la temporada, els homes de Joan Màrmol es trobaran davant seu el màxim rival ara mateix a la categoria. Ebrencs i empordanesos, amb 48 punts, comparteixen la sisena plaça i veuen la victòria com a últim bitllet per somiar en gran i entrar a la lluita pel play-off. A favor del Palamós hi juguen les dinàmiques: el Degà ha guanyat cinc dels últims vuit partits, l'Ascó fa set jornades que no ho fa. Al partit d'anada, mentrestant, no es va pasar de l'empat a zero. 
 
Els jugadors estan extramotivats i en són conscients, és per això que des del cos tècnic es demana calma i sortir amb el clàssic "partit a partit": qualsevol altra pretensió, diu Joan Màrmol, suposaria un fracàs. El tècnic també aprofita per agrair a tots i cada un dels membres la plantilla que s'hagi pogut arribar a aquestes alçades de l'any en tan bon estat.
 
A Ascó Joan Màrmol comptarà amb la baixa per lesió d'Oriol Ayala. El partit, disputat en jornada avançada per vacances de setmana, es jugarà aquest dijous a les 18:30 i es podrà seguir en directe a TV Costa Brava.