Palamós, nova seu del Rally Costa Brava Històric

Palamós serà la nova seu de la 14a edició del Ral·li Costa Brava Històric. La prova que se celebrarà del 20 al 23 d'abril comptarà amb prop de 90 equips inscrits, entre ells els millors pilots de regularitat d'Europa com l'equip luxemburguès Christian Crucifix o locals com Víctor Sagi o Carles Miró. 
This text will be replaced
Intervenen: Àlex Romaní, president del RallyClassics/Lluís Puig, alcalde de Palamós
 
Aquestes són algunes de les dades que han explicat durant la presentació de la prova aquest dijous a Palamós. Una prova que fa més de 14 anys que existeix i que amb els anys ha aconseguit pujar a escala europea. Aquesta temporada serà la segona prova de les sis puntuables per al Trofeu FIA de Ral·lis Històrics.
 
Aquesta gran cita continental que tindrà el nucli central a Palamós comptarà amb un total aproximat als 1.000 km dividits en dues etapes en els quals s'intercalaran 29 trams de regularitat que sumen gairebé la meitat del recorregut. L'itinerari que anirà per les carreteres de Girona i Barcelona es mantindrà però secret fins al mateix dia de la sortida.
 
A més d'acollir les sortides i arribades d'etapa, en el Passeig del Mar es disputarà un eslàlom puntuable per la classificació que es farà divendres i dissabte. La jornada acabarà amb el repartiment de premis i un dinar que coincidiran amb la diada de Sant Jordi. Des de RallyClassics, els organitzadors de la prova, asseguren que ja han pactat dues edicions més i esperen consolidar-se a Palamós.