El Palamós, sense pressió, vol fer gaudir l'afició contra el Júpiter

Amb els deures fets i sense pressió ara és moment més que mai de seguir la filosofia del Mestre Cruyff: Sortiu i gaudiu. El Palamós vol brindar espectacle a una afició que enguany ha fruit de valent amb un equip sempre a la part alta de la classificació. El Degà rep un Júpiter enfonsat en el descens que gastarà al Municipal els seus darrers cartutxos per salvar-se.

This text will be replaced

Intervé: Joan Màrmol, entrenador del Palamós CF

El tècnic Joan Màrmol diu que malgrat que el play-off estigui quasi imposible l'equip no es deixarà anar i mantindrà l'ambició i intensitat fins al final.

El Júpiter encara no ha guanyat cap partit a domicili on només ha sumat 7 punts de 51 possibles. Tot i aquests minsos registres Màrmol espera un partit on cremin totes les naus, ja que la salvació passa per guanyar tan si com no.

Oriol Ayala és baixa en un onze que Màrmol treurà competitiu. Queden 4 jornades i l'equip vol brindar a l'afició bon futbol en partits atractius, ja que els rivals del Palamós s'hi estaran jugant el descens.

A partir d'ara ja es podrà començar a posar fil a l'agulla per construir el Palamós de la temporada que ve. Un Palamós que tornarà a tenir el repte de no patir com ha fet aquesta temporada. I és que sense l'ai al cor es viu millor.