El Llagostera pot certificar la permanència matemàticament

Quatre partits cosecutiu sense perdre  donen un coixí de tranquil·litat suficient com per anar a Badalona amb la pressió justa i necessària. La UE Llagostera vol tancar com més aviat millor la carpeta de la permanència. Es troba a set punts del descens, encara s'ha d'enfrontar a Hospitalet i Prat i té l'average guanyat amb Gavà i Cornellà.

This text will be replaced

Al davant els homes d'Oriol Alsina hi tindran un equip immers en plena lluita pel play -off. Quart amb 56 punts, Villareal i Atlètic Balears li trepitgen els talons. A priori la pressió és per ells, però els blaugrana no es poden relaxar.

 

El Badalona és un equip molt disciplinat tàcticament i es sol col·locar bé en defensa. L'anada a Palamós va ser un partit intens i amb coratge que va acabar 2-2.
 
La bona dinàmica de l'equip en aquest tram final de lliga omple d'optimisme l'afició llagosterenca. Els homes d'Alsina només han perdut un partit dels últims set, contra el Barça B i només té perdut l'average amb un rival directe, l'Espanyol B. Depenent dels resultats, inclós es podria salvar matemàticament, però s'haurien d'unir tots els astres. El Llagostera hauria de guanyar, òbviament, i a més Atlètic Llevant i Prat haurien de perdre i Espanyol B i Hospitalet com a mínim empatar.

Per aquest partit, Alsina recupera Javi Chica, sancionat la jornada passada, mentre que Sánchez i Colorado segueixen arrossegant problemes físics i el més probable és que no arribin a temps .