Empresaris i administració junts per potenciar el port de Palamós

Amb l'objectiu de captar nous tràfics de mercaderies i impulsar el port de Palamós des de la vessant comercial l'administració ha reunit una quarantena d'empresaris en una jornada on s'ha explicat que el port palamosí té capacitat per operar 500 mil tones de mercaderies anuals.
This text will be replaced
 
Representants del teixit industrial, empresarial i de serveis han assistit a la jornada per reclamar a la Generalitat que estigui al seu costat per potenciar el port de Palamós. Des de l'Administració han sortit molt satisfets de la jornada i asseguren repetir-la en breu, de moment es posen a treballar amb el projecte que tenen entre mans perquè el de Palamós sigui un port-ciutat capaç de compatibilitzar les estances dels turistes amb l'activitat industrial.
 
Una de les grans reivindicacions és que el port de Palamós esdevingui un punt d'inspecció fronterera per les mercaderies i connexió Shenguen pels creuers. Des de Ports de la Generalitat reclamen que de manera oficial l'Estat els digui tot el que necessiten per fer-ho realitat ja que des del 2008 que estan fent inversions per valor ja de 600 mil euros i l'Estat segueix fent més requeriments, l'últim, uns vestuaris de dones i homes per la Policia Nacional i unes sales per homes, dones i nens per poder-ho ubicar les persones detingudes.
 
Els representants de Ports de la Generalitat han volgut posar èmfasi amb la importància del port de Palamós al nord de Catalunya. Han destacat que hi ha pocs porta a Catalunya on convisquin tan bé l'activitat nàutica popular, els pescadors, el club nàutic, els creuers i els industrials i comercials.