Fi de festa sense gols a Palamós

El Palamós s'acomiada de la seva afició enguany amb un partit estrany que, això sí, va ser tan distret com mancat de gols: el Degà i l'Europa, que encara no té la permanència tancada, no van passar de l'empat a zero inicial però van gaudir de nombroses oportunitats de veure porteria.
 
This text will be replaced
Intervé: Joan Màrmol, entrenador Palamós
 
La jornada ja va començar amb un to festiu: locals i visitants van fer el passadís al Juvenil B i el Prebenjamí A del Palamós, campions de les seves respectives lligues. Acte seguit va ser el torn del reconeixement a Narcís Barrera, que ha estat el vencedor del trofeu Guillem Cantorné, guardó que entrega la Penya Esport al jugador més apreciat pels aficionats de la temporada.
 
Pel que fa al partit, tothom l'encarava amb objectius diferents: el Palamós volia dir adéu a un curs notable amb una victòria; els graciens necessitaven els tres punts per segellar la salvació. Ni uns ni altres van aconseguir els seus propòsits i no va ser perquè no tinguessin les seves opcions. Les primeres van ser l'Europa, però en el darrer tram de primera meitat Jaume Duran i Narcís Barrera van fregar el gol local.
 
Després del descans el partit ja no va ser tant d'anades i vingudes però la tònica dels atacants errant davant de porta es va mantenir. Abans del xiulet final l'Europa va intentar-ho desesperadament però el gol del miracle no va caure mai.
 
Amb aquest partit el Palamós va donar continuïtat a un tram fluix de fi de temporada. Des que els de Joan Màrmol es van salvar matemàticament han anotat un sol gol i han sumat un punt de dotze possibles. El mateix Màrmol i molts dels seus jugadors no seran a Palamós l'any que ve i és per això que diumenge vinent a Vilassar de Mar, en un duel en el que ningú s'hi juga res, podran mirar de solucionar-ho i marxar amb un somriure a la cara.