"Va de Mar" ens porta una mostra de clicks de Playmobil al Museu de la Pesca

Els clicks de Playmobil han desembarcat a Palamós. Fins el 19 de maig el Museu de la Pesca acull una exposició amb aquests clàssics ninotets com a protagonistes.
This text will be replaced
INTERVÉ: Glòria Ñaco, tècnica del Museu de la Pesca La mostra està dividida en quatre grans diorames tots els relacionats d'una manera o altra amb el món marítim, diverses escenes marineres construides amb personatges singulars que permeten recrear un port d'època, el món del glaç i la vida dels esquimals, pirates en plena acció i els regnes submarins de Posidó.
 
Aquesta és la primera vegada que el Museu de la Pesca prepara una exposició familiar molt encarada als infants. Fins al moment aquest tipus de públic havia quedat un xic al marge de l'oferta del museu. Amb el "Va de Mar", que és així com s'anomena l'exposició, el museu s'estrena amb aquest nou públic.
 
Esperen tancar la mostra amb prop de 6.000 visitants. L'exposició, totalment gratuïta, s'emmarca en el cicle d'exposicions temporals que es programen en el Museu de la Pesca anualment.