Palamós CF i Màrmol: És l'hora dels adéus

És l'hora dels adéus. Comiat a una molt bon a temporada, al tàndem Joan Màrmol -Ismael Gil i probablement a jugadors com Akrong i  Agi. El Palamós juga un últim i intarascendent partit de lliga al camp del Vilassar sense res més en joc que el gust per la victòria. 
This text will be replaced
 
Intervé: Joan Màrmol, entrenador del Palamós CF
 
Els homes de Joan Màrmol, molt relaxats des de la permanència matemàtica, buscaran acabar la temporada oferint  una bona imatge i si és possible amb tres punts al sac. Joan Màrmol admet que és difícil motivar els jugadors en aquestes circumstàncies però es deuen a la samarreta del Degà, i confia en superar la barrera dels 50 punts
 
Màrmol prepara canvis en l'onze inicial en un partit en el que segurament premiarà aquells jugadors que no han disposat de gaires minuts però s'han entrenat des del primer dia com el que més.
 
Mentres pensa en la tàctica, va assumint l'adéu a una banqueta que ha tingut en propietat tres anys.  Una situació agredolça perquè abandona el seu club però satisfet amb la feina feta. 
 
Pel que fa al futur, confia que es mantindrà la columna vertebral de l'equip i que la junta treballarà per fer una plantilla competitiva que permeti gaudir d'una nova temporada amb tranquilitat.