Més de 20.000 persones assisteixen al festival Palamós, Terra de Mar

Més de 20.000 persones van visitar aquest cap de setmana el Port de Palamós per assistir a l'onzena edició del Palamós Terra de Mar, el festival de temàtica marítima per excel·lència a la Costa Brava. Enguany l'esdeveniment es va centrar en posar en valor el patrimoni natural del litoral palamosí.   
 
   
This text will be replaced
Intervé: Lluís Puig, alcalde de Palamós
 
Dues embarcacions van ser les atraccions protagonistes d'aquest Palamós Terra de mar. El "Corsari Negre", per una banda, oferia un recorregut per la badia de Palamós; el catamarà "Atlàntida", per l'altra, visitava l'entorn  de Castell i les Illes Formigues. Les llargues cues confirmaven l'èxit d'aquesta novetat del certamen que volia reivindicar la condició de vila marítima de la que gaudeix Palamós.
 
Per 3 euros els assistents al Palamós Terra de Mar adquirien una polsera que els permetia participar a un ventall molt ampli d'activitats de caire marítim: a part de les excursions amb el "Corsari Negre" i l'"Atlàntida" es podien fer batejos de mar amb vaixells de vela o remar amb càiac. També va destacar la presència dels imponents vaixells visitables "Ciutat Badalona" i "Far Barcelona".
 
Tallers per a tots els públics i edats, jocs infantils, conferències, competicions de llagut de rem o tasts de cuina van completar l'oferta d'un cap de setmana que fa de la cultura marinera una festa  i que aconsegueix portar cada any més gent a Palamós.