Comiat agredolç del Palamós a Vilassar (2-1)

Trist fi de festa pel Palamós de Joan Màrmol. El tècnic i alguns dels seus jugadors es van acomiadar del Degà a Vilassar de Mar en l'últim partit de la temporada amb una derrota que va confirmar el pobre darrer tram de temporada viscut des de la salvació matemàtica.
 
This text will be replaced
Intervé: Aleix Manzano, jugador del Palamós
 
Des de ben aviat pintaven malament les coses al Municipal Xevi Ramón quan al minut 6 Roberto Camacho va avançar els maresmencs. Durant la primer meitat pràcticament totes les ocasions van caure del bàndol local. El Palamós, amb un onze ple de no habituals, no aconseguia trobar la rèplica i s'arribava al descans amb molts dubtes.
 
És cert que a nivell esportiu el partit era intranscendent però ningú volia marxar de vacances de buit i amb el segon temps els palamosins van fer una passa endavant. Al 63', però, Camacho va tornar a anotar de nou i semblava que el partit quedava vist per sentència. Poc després Moha va picar una falta lateral que va fregar amb Camacho i va escurçar distàncies. A partir d'aquell moment els de Mármol van gaudir dels seus millors minuts però el xiulet final va acabar arribant i va certificar una nova derrota, la quarta en els cinc últims partits. Tot i que el balanç  de la temporada com a mínim ha de ser de notable alt les cares llargues i el mal regust final de boca era inevitable. 
 
Amb les 38 jornades a Tercera jugades el Palamós finalitza el curs onzè amb 49 punts. Casualment el Degà no havia caigut mai a la segona meitat de la taula en tota la temporada i finalment així ha succeit en el darrer instant. Ara, amb la feina sobre els terrenys de joc acabada, és hora de començar a planificar les sortides i arribades per la 2017/18. De moment s'ha acabat l'era Mármol i a Palamós ja s'espera nou tècnic. Una de les possibilitats que sonen amb més força és el nom de Vicenç Fernández, actual entrenador del Juvenil A.