Llum verda a la reforma del Passeig de les Pites

Llum verda a la reforma del passeig de les Pites de Palamós. Els canvis introduïts per l'equip de Govern al projecte inicial rebutjat fa un mes han convençut al PP i a la CUP que han donat la majoria que li faltava al Govern per aprovar-la.

This text will be replaced

Intervenen: Dani Reixach, portaveu JxPSJ; Teresa Ferrés, portaveu PSC

Tots els grups coincideixen en la diagnosi però no en el tractament. El Passeig de les Pites bruteja, es troba en un estat deplorable, ple de grafitis, el paviment malmès i construccions a mig fer. A més els treballs a les promocions de pisos han deixat part de la vorera esquerdada.

El gruix de l'obra fa referència a un canvi de paviement. El primer projecte presentat no va agradar gens a l'oposició que va demanar retirar-lo i repensar-lo. El PSC va apuntar a diversos errors tècnics i de picatge a més de trobar mancances. La nova proposta atèn a part d'aquestes reclamacions i s'hi han afegit més bancs i un canvi de l'arbrat, a més d'admetre la participació dels grups polítics i obrir consultes amb el veïnat.

Les modificacions no convencen ni a JxPSJ ni al PSC

Aquestes modificacions no han convençut a tothom. La CUP i el PP les veuen positives però JxPSJ no. Creuen que segueix essent un projecte fet amb presses i fet sense una participació ciuttdana real.

Mentre JxPSJ va apostar per bloquejar el projecte, des del PSC opten per no impedir-lo. El que no vol dir que no el critiquin durament. També hi veuen molt poca participació ciutadana i canvis estètics uqe no reals. Troben a faltar una il·luminació més moderna i eficient, més bancs i un arbrat que no necessiti tant manteniment.  

El projecte té un pressupost total de 126.000 euros i s'executaria en dues fases.