La directiva del Palamós fa balanç de la temporada i prepara el curs vinent

Ara que la temporada s'ha acabat és el millor moment per passar comptes. Des de la directiva del Palamós aprofiten que l'activitat als terrenys de joc ha cessat per fer-ne balanç i per posar-se a treballar amb el projecte de la 2017/18
 
This text will be replaced
Intervé: Joan Pau Pérez, President del Palamós CF
 
El darrer any del Degà ha estat bo. S'ha complert sense complicacions l'objectiu primordial, el de la salvació. Això no evita que es pugui parlar d'un recorregut estrany, irregular, a Tercera. Després d'onze jornades el Palamós era quart i venia de guanyar el líder imbatut d'aleshores, el Peralada. En aquell moment va començar la muntanya russa de joc i resultats i, amb èpoques millors que d'altres, els de Joan Mármol es donaven per salvats a falta de cinc jornades pel final. Aquestes es van traduir en quatre derrotes i un empat que han deixat un regust amarg en el si del club que no fa justícia a la resta del curs. 
 
En tot cas ara és hora de planificar l'any vinent. El primer front obert era el de la banqueta i ja s'ha tancat: fa més de tres setmanes que Joan Màrmol va anunciar que deixava el càrrec de tècnic i el club ja ha convocat una roda de premsa aquest dijous per presentar el seu successor, Vicenç Fernández, que fins ara dirigia el Juvenil A. El principal aval és el de ser un bon coneixedor de la casa que pot fer de nexe entre la base i el primer equip. 
 
Sembla més complicat l'episodi de la marxa i l'arribada de diversos futbolistes. A noms que es dona per segur que l'any vinent no hi seran com Agi, Akrong o Álex Cano se n'hi podrien anar sumant d'altres. La idea és començar a parlar amb tots els jugadors de forma imminent per saber quines són les seves intencions i mirar de mantenir gran part del bloc d'homes que han ofert bones tardes de futbol aquesta temporada.  
 
Sigui quina sigui la manera com queda configurada la futura plantilla del Palamós els objectius són clars: poder lluitar a Tercera des de la humilitat pròpia del club i generar un futbol il·lusionant que faci retornar als socis a l'estadi i n'arrossegui de nous. L'afluència de públic al Palamós - Costa Brava ha estat segurament la gran assignatura pendent d'enguany i revertir aquesta situació es considera primordial per part de la direcció de l'entitat.