Doble escala de la companyia Seabourn Cruises Line a Palamós

El port de Palamós bull d'activitat amb la visita aquest dijous de dos creuers de forma simultània: el Seabourn Odyssey i el Seabourn Encore; dos vaixells germans pertanyents a la naviliera nord-americana Seabourn Cruises Line que estan fent una ruta de deu dies per la Mediterrània occidental i que porten a bord un miler de passatgers entre tots dos, la major part dels quals són nord-americans.
This text will be replaced
El Seabourn Encore ha fet escala inaugural a Palamós i en té previstes 4 més al llarg de la campanya. Ha arribat a les 8 del matí procedent del port francès de Bandol i marxa amb destí Palma de Mallorca. Té una eslora de 210 metres, un calat de 6 metres i mig i pesa més de 40.300 tones 
 
El Seabourn Odyssey, que enguany farà dues escales a Palamós, ha arribat a les 8 del matí procedent de Barcelona i salpa amb destinació al port francès de Sété. El vaixell té 198 metres d'eslora, 6 de calat i un registre brut de més de 32.300 tones. 
 
La doble escala de la companyia Seabourn arriba un dia després de l'estrena de la companyia Aida al port palamosí. Una setmana rodona que tancarà l'escala del creuer Tui Discovery prevista per aquest divendres. Si hi afegim l'escala que farà també divendres el creuer Albatros al port de Roses, 6.000 turistes hauran desembarcat en només 3 dies a la Costa Brava.