Vicenç Fernández presenta el seu projecte esportiu com a nou entrenador del Palamós

Un entrenador jove, marca de la casa i bon coneixedor del producte més preuat quan no hi ha diners a la caixa forta: El futbol base. Vicenç Fernández ja regna a la banqueta del Palamós CF disposat a tornar a foragitar el fantasma del descens del Municipal. 
This text will be replaced
Intervé: Vicenç Fernández, entrenador del Palamós CF
 
Després de revelar-se el seu nom, el nou tècnic ha començat a explicar el seu projecte esportiu. Un projecte que tindrà molt en compte els Juvenils, però que no serà fet de Juvenils. De fet, la columna vertebral de l'equip de Joan Màrmol es mantindrà i de moment només ha de substituir Akrong, Álex Cano i Agi. 
 
Vicenç Fernández és ambiciós i no té por del salt que representa passar del Juvenil a la complicadíssima Tercera Divisió. Amb il·lusió i ganes de treballar es planteja el repte d'arribar als 50 punts. Una fita que al Degà se li ha resistit en els darrers anys. El tècnic no té por a somiar. 
 
L'entrenador ja treballa en una configuració esportiva que dependrà molt del pressupost i dels jugadors que finalment es quedin. Planifica la temporada juntament amb Jordi Noguer i els corrdinadors esportius Albert Déu i Gabi Gasca. 
El tècnic apostarà per un futbol  atractiu. Vol que els seus homes tinguin la pilota, siguin protagonistes i surtin a l'atac. Pretén que el públic pugui identificar el joc de l'equip i gaudir-lo dins les limitacions que ofereix Tercera Divisió. 
 
El tècnic creu que en els darrers anys s'està fent una bona feina en el futbol base amb ascensos de categories, com la protagonitzada per ell mateix. Creu que el seu nomenament reforça l'aposta pel futbol base de la Junta Directiva i una continuitat amb el que de fet ja havia fet Màrmol, donant oportunitats a joves valors de la casa. 
 
Vicenç Fernández creu que entrenar el Degà de Catalunya és un somni i afronta el repte amb confiança i il·lusió.