El PSC de Palamós creu que no s'haurà de patir per omplir totes les línies de P3 del municipi

El PSC de Palamós té la convicció que la demanda de places escolars ha d'anar a l'alça de cara els propers mesos i en cap cas a la baixa. 
This text will be replaced
Després que el Departament d'Ensenyament hagi anunciat que l'escola Vilaromà recuperarà la línia de P3 que ha perdut aquest curs, el grup municipal dels socialistes aplaudeix el compromís que ha pres el departament. El grup polític va participar també en la reunió que fa un parell de mesos es va mantenir amb la Generalitat i en la que una vegada més es va pressionar perquè el departament movés fitxa.
 
Una vegada conegudes les preinscripcions que han augmentat de manera considerable a l'escola Vilaromà, les xifres han fet rectificar a ensenyament i s'ha aconseguit que Palamós torni a tenir 4 línies de P3 a l'escola pública i 4 a la concertada. Tot que les preinscripcions ja han fet ampliar el nombre de places, des del govern municipal s'apuntava que les matriculacions que s'iniciaran les properes setmanes seran claus per mantenir totes les línies de cara el curs que ve. Des del PSC consideren que no s'haurà de patir ja que si es fa una mirada històrica a les incripcions escolars de la darrera època a finals d'estiu sempre augmenten.
 
Les 8 línies de P3 de cara el curs que ve estarien garantides. I és que si el departament es fixa amb les xifres de les preinscripcions de l'any anterior no hi ha cap raó perquè es puguin plantejar qualsevol retallada a curt termini.