El projecte per portar part del futbol base de la UE Llagostera a Santa Cristina està "molt avançat"

Aquest estadi podria ser una nova seu de la UE Llagostera.  Segons la Presidenta Isabel Tarragó, el club i l'Ajuntament de Santa Cristina d'Aro tenen molt avançats els tràmits per fer que part del futbol base del club arribi a aquestes instal·lacions i a partir d'aquí començar a créixer com a ciutat esportiva. 
Intervé: Isabel Tarragó, presidenta de la UE Llagostera
 
Podríem dir que hi ha un problema de sobreocupació del municipal de Llagostera.  Aquest ha d'albergar 22 equips de futbol base més esporàdicament el primer equip, que alterna els entrenaments amb Palamós i Palafrugell. Actualment el club utilitza el camp de futbol de Caldes i a més la situació es podria agreujar amb el naixement del Club Futbol Base Llagostera, un nou equip nascut com a víctima col·lateral de la professionalització de la Unió Esportiva. 
 
La idea de portar part del futbol base al Baix Empordà va aparèixer durant l'ascens a Segona Divisió A. El club volia fer una ciutat esportiva digne del futbol professional però el descens va refredar i alentir els plans sense abandonar-los mai. Les negociacions han seguit i s'està molt a prop de signar un conveni entre totes les parts. 

Establir-se i créixer a Santa Cristina 

La idea és establir-se a Santa Cristina i a més anar creixent amb nous camps d'entrenaments i instal·lacions a l'actual zona esportiva del municipi. De fet, l'Ajuntament ja va comprar uns terrenys davant l'interès del club del Gironès per ampliar la zona esportiva. 
 
De moment el club ja s'ha començat a establir a Santa Cristina. El primer pas és el campus d'estiu que tindrà dues seus. Llagostera i el municipi baixempordanès, conjuntament amb el Cristinenc. 

Junta d'accionistes el 12 de juny

En un altre ordre de coses el club celebrarà la seva Junta d'Accionistes el proper 12 de juny.