El xef del Bo.TiC Albert Sastregener és el nou ambaixador de la gamba de Palamós

El segell d'ambaixador de la gamba de Palamós 2017 ja és a les mans d'Albert Sastregener. El xef del restaurant Bo.TiC de Corçà, reconegut des del 2009 amb una estrella Michelin, ha estat l'escollit enguany per promocionar aquest producte de mar tan preuat al qual aquest cap de setmana Palamós dedica una fira temàtica. 
This text will be replaced
Intervenen: Albert Sastregener, ambaixador de la gamba de Palamós 2017 / Lluís Puig, alcalde de Palamós
 
Per Sastregener, la gamba és un producte tan subtil i gustós que no s'ha de manipular en excés. Al Bo.TiC, recentment hi han incorporat un nou plat amb la gamba de Palamós com a protagonista: la seqüència de gamba. 
 
Els germans Roca, Nandu Jubany i Quim Caselles han estat també ambaixadors de la gamba en les edicions anteriors de la fira. El xef Albert Sastregener és mostra agraït de poder promocionar i defensar un producte amb marca de garantia. 
 
Albert Sastregener serà un dels tres cuiners que participaran aquest dissabte als showcookings de la Fira de la Gamba, un certamen que enguany comptarà amb la presència del president de la Generalitat Carles Puigdemont.