"Amb so de cobla", el primer festival de cobla de Catalunya que es farà a Palamós

Palamós acollirà el primer festival de cobla de Catalunya amb la vocació d'esdevenir una referència nacional. Del 29 de juliol al 6 d'agost i amb el nom d'"Amb so de cobla" el certamen mesclarà els sons més tradicionals del gènere amb la fusió amb estils més contemporanis.
This text will be replaced
Intervé: Francesc Subirats, regidor de cultura de Palamós
 
A la programació hi ha incloses cites clàssiques com el 49a Aplec de la Sardana o el 17è Concert de la Costa Brava - Memorial Ricard Viladesau, però també sons més agosarats, que vindran de la mà de Cris Juanico, Roger Mas i la Cobla Sant Jordi, Los Gazpacho amb la Cobla Bisbal Jove, el Grup Biflats o l'espectacle Tututs de cobla per nens.
 
'Amb so de cobla' és una iniciativa de l'Agrupació Sardanista Costa Brava de Palamós en col·laboració amb la Direcció General de Cultura Popular de Catalunya, la Diputació de Girona i l'ajuntament de Palamós entre d'altres. L'objectiu és que aquesta primera experiència tingui continuïtat.
 
A més a més, el certamen tindrà també una branca formativa on s'organtizaran masterclass d'instruments de cobla per professionals.