El Palamós s'assegura la continuitat de la columna vertebral i el Llagostera prepara un equip competitiu i jove

A falta de futbol a l'estiu hi ha 'Mercatto'. El Palamós i el Llagostera ja perfilen la nova temporada en la que tots dos estrenen projecte esportiu si més no a la banqueta. 
This text will be replaced
 
El Degà s'ha assegurat la columna vertebral de l'equip de Joan Màrmol pel nou projecte de Vicenç Fernández. Marc Bonaventura, David Cano, Jaume Duran, Subi, Gerard Herrera, Guillem Cornellà, Sergio Garcia i Biel Gasca continuaran a la disciplina blau-i-groga, que a més incorporarà directament del juvenil Sergi Arboleas, Sergi Pasqual, Marcel Pons i Marc Guinó. Quatre jugadors que ja han jugat a les ordres del tècnic en l'ascens d'aquest any a Preferent.
 
A l'apartat de baixes la llista està formada per Ivan Garcia, Nico Zanetti, Jakob Akrong, Álex Cano i Moha. Cal afegir-hi la previsible i anunciada baixa de Agi Dembelly i la segura del jove jugador Oriol Ayala.  El defensa de 20 anys va anunciar a través de les xarxes socials que abandona el club per créixer com a futbolista tot agraint el suport de l'afició, i l'oportunitat que li ha donat el cos tècnic i la junta directiva. 

Ayala, del Palamós al Llagostera

Ayala precisament serà un dels primers fitxatges del nou Llagostera d'Óscar Álvarez que també va agafant forma. El jove jugador gironí confirma l'aposta del club pels talents de futur i s'afegeix a la contractació de l'exjúpiter Pep Mateu, de 19 anys.
 
Des del final de la lliga el Llagostera ha confirmat les baixes dels jugadors cedits que tornaran als seus clubs d’origen, com Manel Martínez i Vivi; i d'algunes peces clau com el porter José Moragón, Jordi Masó, que ha fitxat per l'Olot; Valentín Merchán que anirà a Cornellà; Nando Quesada o Rubén Martínez. 
 
El club s'està prenent amb calma la configuració de la nova plantilla amb la idea de fer quatre o cinc fitxatges i pujar jugadors del filial com podrien ser Maynau, Pol Gómez, Pol Busquets, Gelmà, Maymí, Ferrer i Torrenchs, que ja han treballat amb el primer equip o que s'hauran de guanyar la confiança d'Álvareez en la pretemporada. 

El Llagostera no sap si podrà jugar a Palamós

Pel que fa a l'estadi enguany tornarem a tenir el culebrot de cada estiu. El Llagostera no té clar on jugarà la temporada que ve. L'estiu passat la Federació Espanyola ja va instar el club a tornar a Llagostera però després de molt batallar i de la intervenció de la Federació Catalana va emetre una autorització cautelar per continuar a Palamós. Ara, caldrà tornar a convèncer l'ens federatiu que casa del Llagostera és Palamós. Al club encara li queden dos anys de conveni amb l'Ajuntament.