Palamós estrena APP

L'Ajuntament de Palamós estrena una APP que servirà als ciutadans per estar millor informats dels serveis i activitats del municipi. L'aplicació per a mòbil és competible amb la tecnologia Android i iOs i es pot descarregar gratuïtament.
This text will be replaced
INTERVÉ: Lluís Martí, tècnic de Joventut de Palamós
 
S'ha aprofitat la Festa Major per posar en marxa aquesta nova eina que de moment compta amb la prpgramació de la Festa Major que se celebra del 23 al 26 de juny. Poc a poc des de l'ajuntament l'aniran farcint de més serveis.
 
Actualment els usuaris poden consultar amb comoditat i rapidesa tota la programació de la Festa Major, amb l'agenda d'actes per dia o per lloc de celebració i geolocalitzats mitjançant Google Maps. Aquesta aplicació també permet poder conèixer les exposicions programades per aquests dies o bé les bases del concurs fotogràfic de la Festa Major.
 
Per a les activitats que cal inscripció l'APP de Palamós també permet contactar de manera automàtica per telèfon o per correu electrònic amb el servei o l'entitat organitzadora i, de manera destacada, permet localitzar tots els aparcaments de la vila, saber les capacitats d'estacionament de cadascun i la seva distància a peu del centre de la vila.
 
Aquesta APP Mòbil també dona a la ciutadania la possibilitat de posar-se en contacte amb l'Ajuntament i les seves àrees mitjançant la “Bústia d’incidències”. 
 
L'opció permet enviar a l’Ajuntament de forma ràpida totes aquelles anomalies o irregularitatS del municipi o dels seus serveis, indicant el tipus de problema localitzat, una fotografia així com les coordenades GPS per tal que els tècnics municipals puguin resoldre-ho.
 
L'aplicació ampliarà progressivament els seus contingutS. Ja està previst que en breu es puguin consultar l’agenda d’actes, les propostes turístiques, les notícies del municipi, la llista de telèfons d’interès, l'activitat de les àrees municipals i les propostes que es realitzen en els seus equipaments o aquelles que realitzen les entitats del municipi.