El Consorci Vies Verdes confia en connectar la Costa Brava Centre amb el carrilet Sant Feliu de Guíxols - Olot

Optimisme al Consorci de les Vies Verdes i confiança que a mitjà termini la rtua del tren petit estarà connectada amb la del Carrilet Sant Feliu de Guíxols - Olot. 
This text will be replaced
 
Intervé: Albert Gòmez, president Consorci Vies Verdes
 
L'organisme treballa en diversos projectes per tal que el que avui són trams de carril bici inconnexos tinguin una continuitat des de Palafrugell fins a Sant Feliu de Guíxols. 
 
Una inversió és la que es planteja Calonge, d'arranjar una part de la carretera vella per convertir-la en carril bici, també caldria invertir a Platja d'Aro on el tram de Palafrugell i Palamós queda aturat.
 
Segons el Consorci les administracions s'estan posant les piles i estudiant propostes, tenint en compte la importància que està adquirint el turisme esportiu i cicloturisme a les Comarques Gironines. 

 

Més concret que la Via Verda de la Costa Brava Centre hi ha actuacions al Pla de l'Estany i Ripollès amb els fons FEDER de la UE i que estaran executades en el termini d'un any. Es construirà una nova via verda a la comarca de l'estany i es completarà la ruta del ferro del carbó per enllaçar-la des de Campdevànol i Gombrèn amb la Via Verda Olot-Sant Feliu de Guíxols.