Blanco rep a Palamós i després de 40 anys la copa de Campió del Món de Vela

Palamós ha retrocedit 40 anys enrere per reviure la Finn Gold Cup que es va celebrar a la badia el 1977. Quatre dècades després s'han reunit de nou a Palamós alguns dels regatistes que van participar en aquell campionat de vela, entre ells el guanyador Joaquin Blanco i el subcampió José Luís Doreste.
També hi han pogut ser José María Pujadas, Francisco Castañer i el xilè Marco Montalbetti. S'ha aprofitat la celebració d'aquesta competició per fer-li entrega a Blanco, quaranta anys després, la copa de campió d'aquella regata del 1977, per problemes polítics mai se li va reconèixer el campionat.
 
This text will be replaced
INTERVÉ: Andor Serra, gerent CN Costa Brava
 
El gallec Miquel Fernández Vasco, s'ha emportat la victòria de la regata del 40è aniversari de la Finn Gold Cup. En segona posició i empatats en punts s'hi va situar Àlex Muscat del CN Garraf i a la tercera posició del podi hi va pujar l'australià Paul McKenzie del Canet Yatch Club. Aquest mateix es va emportar el títol en la categoria Master. Pel que fa a Grand Master el guanyador va ser José Luís Doreste del Club Nàutic Port d'Aro.
 
La jornada de diumenge va estra marcada pel poc vent, es van poder fer un parell de proves en condicions de vent no superiors als 15 nusos.