Els Minyons de Santa Cristina ho descarreguen tot a Palamós

Palamós va celebrar la seva quarta diada castellera amb els Minyons de Santa Cristina d'Aro com a amfitrions. Per segona vegada, a més, hi va haver una colla convidada: els Castellers de Montcada i Reixac.
This text will be replaced
Intervé: Pitu López, cap de colla dels Minyons
 
 
Les dues colles van omplir la Plaça Catalunya de Palamós amb els seus diferents colors de camisa: el verd poma dels empordanesos i el color teula dels vallesans i principalment van portar castells de sis a plaça. 
 
Els Minyons van completar el programa que duien a plaça: després d'un intent van descarregar el 3 de 6 i van assolir el 4 de 6 a la primera. Van finalitzar la jornada amb un 2 de 5, una torre que no va poder ser de sis pisos per culpa d'algunes baixes. 
 
Per la seva banda, els de Montcada van assolir la terna de castells de sis que s'havien plantejat: el 2, el 3 i el 4, amb especial esforç en la descarregada de la torre.  
 
Amb aquesta diada a Palamós els Minyons van continuar amb la seva planificació d'intentar fer el màxim nombre de diades possible a poblacions properes a Santa Cristina, per tal d'aprofitar que són l'única colla de la comarca i arrossegar a quanta més gent millor per poder consolidar els seus castells. 
 
La propera cita dels Minyons tindrà lloc a Sant Feliu de Guíxols aquest diumenge al migdia.