Donació solidària i pedagògica

La donació de sang sempre esdevé un acte solidari però avui, a més, ha estat pedagògic. Aquest dimecres ha culminat el projecte sobre la sang que els alumnes de primer d'ESO de l'Institut de Palamós han treballat al llarg dels darrers mesos. 
This text will be replaced
I per tancar aquest projecte sota el nom 'Aprèn, participa i dona' que han portat a terme més d'un centenar d'alumnes s'ha organitzat una donació de sang en el mateix centre. El Banc de Sang i Teixits de Girona i l'Institut de Palamós han unit esforços per tirar endavant aquest projecte que ha culminat amb una donació que han organitzat de manera conjunta. Coincidint amb el dia que les famílies anaven a recollir les notes d'avaluació del curs, s'ha fet la convocatòria de donació de sang, preparada pels mateixos alumnes.
 
La donació ha estat el final del projecte que han treballat al llarg del tercer trimestre. Durant aquests mesos els 130 alumnes participanst han conegut tots els components de la sang i quina és la seva funció. El personal del Banc i Teixits també els ha fet diferents xerrades per sensibilitza-los sobre la importància de donar sang. 
 
Des del Banc de Sang i Teixits de Girona fan una crida perquè es continui donant sang al llarg dels propers mesos. Afirmen que a dia d'avui les reserves són les correctes però alerten que durant l'estiu les donacions baixen molt, fent que les reserves tot sovint queden sota mínims.