El Palamós CF està a punt de tancar un equip competitiu tot i la reducció del pressupost

Després d'anunciar el fitxatge del migcampista Fran Ochoa al Palamós CF ja només li faltarà fer alguna incorporació a la defensa per tenir un equip competitiu per la temporada 2017-2018.
This text will be replaced
INTERVÉ: Joan Pau Pérez, president del Palamós CF / Vicenç Fernández, entrenador del Palamós CF
 
Aquest cinquè fitxatge arriba procedent del Terrassa però ha tingut una llarga trajectòria al futbol espanyol. Avui el Palamós CF té 19 jugadors confirmats a la plantilla del primer equip amb 10 renovacions, 4 juvenils que pugen i els 5 fitxatges de Marc Vilà, Nahuel, Litus, Albert Quintanas i Fran Ochoa.
 
El president del club se sent satisfet d'haver pogut cumplir les demandes del nou tècnic, Vicenç Fernández, qui tenia molt clar l'equip que volia formar. Tot i tenir un pressupost reduït amb 20 mil euros menys, estan convençuts que serà un equip del tot competitiu a Tercera Divisió.
 
La gran dificultat del club és i ha estat en els darrers anys trobar espònsors ja que els ingressos que arriben dels abonats s'han estancat i tot i voler aconseguir uns 800 socis la realitat és que n'hi ha menys de 400.
 
S'ha preparat una pretemporada pensada per portar a Palamós equips bons i aconseguir així fer més taquillatge. Per altra banda, al club no li afectarà econòmicament que la Unió Esportiva Llagostera deixi de jugar a Palamós i esperen aconseguir més espònsors per poder engreixar el pressupost l'any vinent.