Doble escala dels creuers Thomson Majesty i Star Breeze a Palamós

Aquestes són imatges del creuer Thomson Majesty, de la companyia Thomson Cruises, que ha estat amarrat el dissabtge al moll comercial del port de Palamós des de bon matí. Més tard s'hi ha afegit el petit i luxós Star Breeze, situat al moll de ponent. 
This text will be replaced
 
El Thomson Majesty ha arribat amb 1.450 passatgers majoritàriament britànics a Palamós en la primera de les seves dues escales aquesta temporada. La propera serà el 9 de setembre.  L'embarcació, que compta amb uns 600 tripulants, venia de fer parada a Seta, una ciutat occitana propera a Montpeller, i després de Palamós posaria rumb cap a Tarragona. 
 
A mig matí del mateix dissabte un nou creuer s'ha sumat al primer. En aquest cas es tractava d'un vaixell d'altes prestacions i amb molta menys capacitat: l'Star Breeze de la companyia Windstar Cruises. 151 passatgers holandesos provinents de Saint Tropez i amb direcció Barcelona han pogut conèixer la Costa Brava en la primera parada que ha fet mai l'embarcació a Palamós.
 
Amb aquestes dues escales ja en van 13 en aquesta temporada que va arrencar el mes d'abril i s'allargarà fins el novembre, quan hauran passat per la Costa Brava una quarantena de creuers. Durant aquest mes de juliol que ara hem encetat seran sis els creuers que es podran veure amarrats a Palamós.