Els centres sanitaris del Baix Empordà es reforcen aquest estiu

Els centres assistencials del Baix Empordà es reforçaran aquest estiu per fer front a l'augment en 90.000 persones de la població, la qual cosa representa un 70% més de residents als quals donar cobertura en cas d'urgències.
Intervé: Esther Vilert, Cap d'Atenció Primària
 
Durant els mesos de juliol i agost, s'augmentaran els recursos i servei als consultoris de l'Estartit i Sant Antoni i als CAP de Palamós i Palafrugell, per ser els municipis més sensibles a l'augment de residents. 
 
L'estiu passat es van atendre al Baix Empordà 55.000 urgències, de les quals 35.000 es van assistir als CAP sense necessitat d'anar a l'hospital. Des dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà recomanen anar a l'hospital quan es tracti d'una emergència real i que en cas de dubte, es truqui al 061. 
 
Al Baix Empordà hi ha un total de 9 centres assistencials. L'hospital comarcal a Palamós, els CAP de Torroella de Montgrí, La Bisbal d'Empordà, Palafrugell, Palamós, Platja d'Aro i Sant Feliu de Guíxols i els consultoris de l'Estartit i Sant Antoni de Calonge.