El festival ONAdance de Palamós celebra el 3r concurs de joves intèrprets

 

El Teatre La Gorga ha estat l’escenari de 3r Concurs de Joves Intèrprets Dansa Contemporània en el marc del festival ONADAnce 2017.

   

El Festival està organitzat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós i compta amb la direcció artística de CobosMika company encapçalada per la ballarina palamosina Olga Cobos i el coreògraf Peter Mika. El Concurs ha tingut lloc el dijous 6 de juliol al Teatre i és el tret d’inici d’un cap de setmana amb espectacles diaris. 
 
El concurs té per objectiu potenciar la interpretació i la creació per part de joves talents en l’àmbit de la dansa contemporània oferint-los la possibilitat de mostrar els seus treballs creatius, tècnics i artístics alhora que afavorir l’intercanvi i apropar la dansa al públic en general.
 
Al concurs es van presentar sis coreografies: un duo i cinc solos. Atenent als criteris estipulats a les bases d’originalitat, posada en escena, interpretació, coherència coreogràfica, música, vestuari, etc. el Jurat va acordar atorgar: el Primer Premi, cedit per l’Ajuntament de Palamós i dotat amb 500 € a Albert Barros Cantero de Cornellà del Terri, i el segon premi, també cedit per l’Ajuntament de Palamós i dotat amb 300 €, a Fiona Houez de Quimper (França).
 
Així mateix, es va atorgar el Premi del públic assistent a la mostra i consistent en un passi complet als espectacles del Festival ONADAnce 2018 a Albert Barros que va obtenir 16 punts sobre 39 vots.