Tercera escala del creuer Aida Aura a Palamós

Per tercera vegada aquest estiu el creuer Aida Aura fa estada en el port de Palamós. L'Aida Aura ha fet una visita mensual en el que portem de temporada turística i encara en queden tres més fins que a l'octubre, l'Aida Aura, faci la darrera de les escales al port del Baix Empordà.
Com ja va fer en última visita els més de 1.400 passatgers que portava a bord han vingut procedents del port italià de La Spezia. A les 7 del matí aquest vaixell de naviliera alemanya arribada a Palamós en una visita que la mantingut a la Costa Brava fins ben entrada la tarda. Una escala de 12 hores fins que marxen destí el port de Maó, a Menorca. 
 
Aida Aura s'ha estrenat incloent el port de Palamós a les seves rutes aquest any, el que consolida l'increment de l'interès pel port de Palamós de les diferents operadores que gestionen creuers pel mar Mediterrani.
 
Enguany la temporada de creuers serà de 8 mesos perquè s'allargarà fins al 2 de novembre. També s'incrementaran les arribades dels vaixells de luxe, de les 39 escales previstes 22 seran creuers d'aquesta categoria.