Masterclass solidària amb els xefs Joan Roca i Salvador Brugués

Unes noranta persones van poder conèixer de la mà del mateix Joan Roca els secrets i valors que han arribat a  fer del Celler de Can Roca el millor del món, abans de poder fer un tast de plats cuinats a baixa temperatura a càrrec de l'especialista en aquesta modalitat de cuina Salvador Brugués. Tot per una bona causa: la del projecte PROEM-AID que salva vides a diari al Mar Mediterrani. 
This text will be replaced
Intervenen: Joan Roca, xef del Celler de Can Roca / Jorge Valcázar i Luti Júdez, PROEM-AID 
 
Mentre Salvador Brugués preparava un verat en escabetx de cítrics i una vedella a la jardinera, tots dos preparats a baixa temperatura, Joan Roca repassava el que, més enllà de grans distincions, creia que ha fet transcendir El Celler. El rerefons, però, era el de recaptar donatius i donar a conèixer la feina de PROEM-AID, una ONG formada per professionals de les emergències que des de 2015 fan tasques de rescat a les aigües mediterrànies.
 
PROEM-AID ha presentat recentment el projecte #MayDayTerraneo, que necessita 250.000 euros per tirar endavant una embarcació de salvament a la zona del Mediterrani central, on més urgències hi ha ara mateix. 
 
En menys de dos anys PROEM-AID ha aconseguit salvar les vides d'unes 50.000 persones que han naufragat a prop de l'illa grega de Lesbos.