El Palamós presenta Botxi, Nahuel, Joel i Josepi

Quatre nous guerrers per Vicenç Fernández. El Palamós va fer una quadruple presentació amb futbolistes joves, polivalents i amb característiques que anticipen el tipus de futbol que practicarà el Degà aquesta temporada. 
VÍDEO EN PROCÉS
 
Intervé: Vicenç Fernández, entrenador del Palamós CF
 
A l'històric i renovat Duffy de La Planassa Nahuel, Joel, Botxi i Josepi es van presentar davant la premsa i els nombrosos curiosos que passejaven en plena temporada estival a Palamós.
 
Sota els pals, Joel ve amb l'etiqueta de porter valent, àgil i amb molts reflexes. Arquer procedent del Granollers Juvenil i format a les categories inferiors del Girona es defensa bé en centrades laterals i pilotes aèries. Sap llegir bé les jugades i pot anticipar-se fent de lliure quan la pilota supera l'esquena del seu mur defensiu. 
 
També format a les categories inferiors del Girona i procedent del Can Gibert arriba Nauel. Un extrem veloç, amb remat i bon centrador. Hàbil en el joc per fora, s'associa amb facilitat amb els seus companys per fer bones centrades . 
 
L'altre promesa que vol créixer al Degà és Josepi. Un home procedent del futbol base del Málaga, que en els darrers anys s'ha mostrat com una de les pedreres més sòlides d'Espanya. Agressiu i contundent en defensa no té por a anar al tall. Lateral de cama dreta, pot jugar també de central si fons necessari. 
 
Dels quatre presentats aquest dijous, Botxi és el més experimentat a la categoria. Malgrat la seva joventut, als seus 23 anys ja és un veterà de la categoria. Central polivalent està cridat a ser un líder a l'eix de la defensa. Contundent i amb bon remat de cap serà una garantia en les jugades de pilota alta en defensa i un maldecap a l'hora de pujar a rematar a la porteria rival. 

Un equip jove i experimentat

Tots quatre jugadors donen a Vicenç Fernández múltiples opcions a l'hora de plantejar la tàctica. Amb ells el Degà pot jugar tant amb defensa de tres com de quatre i amb una tàctica oberta a banda o més centrada al mig.
 
Sempre atents a 'gangues' d'última hora el Palamós dóna pràcticament per tancada la plantilla. Un conjunt que combina joventut i experiència, amb bona part de la columna vertebral de Joan Màrmol. De moment, i a la vista dels fitxatges presentats, un equip polivalent, amb gust per la pilota però contundent a l'hora de defensar-se.
 
Dilluns l''era Fernández arranca amb els primers entrenaments.