El grup gironí Blackiss enceta el festival Rumb(A)Palamós

El grup gironí Blackiss ha donat aquest divendres el tret de sortida del festival Rumb(A)Palamós. Una quarta edició que es consolida aquest any més que mai amb artistes de rumba catalana com Arrels de Gràcia, Dantuvi amb la Canalla o Los Manolos.

 
Aquest divendres ha estat el torn d'aquest grup gironí. Han actuat a la Plaça Catalunya de Palamós i han ofert un concert de temes propis barrejats amb versions de cantants o grups com Celia Cruz, Amparanoia, Ketama, Queen o Elbicho.
 
Després de Blackiis, el festival portarà tres grups més. El segon concert tindrà lloc el proper 21 de juliol i s'ubicarà al Parc dels Convents. Serà el torn d'Arrels de Gràcia, un grup de gitanos inspirats en la música de Peret.
El tercer comptarà amb la música del grup infantil de rumba Danuvi amb la canalla i el quart l'esperat Los Manolos que clouran el festival el dia 28 de juliol.
 
L'objectiu d'aquest festival és fer reviure la rumba catalana i portar una mostra dels grups actuals catalans d'aquest estil de música. Uns concerts gratuïts per a totes les edats i a l'aire lliure per gaudir de l'estiu amb humor.