Segona escala del Creuer Seven Seas Voyager

El Creuer Seven Seas Voyager ha fet aquest dilluns la seva segona escala de la temporada a Palamós. Es tracta d'un vaixell de la naviliera nord-americana Regent Seven Seas Cruises amb bandera de les Bahames. 
This text will be replaced
 
El vaixell ha arribat puntual a les 8:00 del matí procedent de Marsella i ha sortit a les 23:00 cap a Barcelona. Transporta 700 passatgers, assistits per una tripulació de 450 persones. La majoria de la tripulació és nord-americana. 
 
El Seven Seas Cruiser va ser construit el 2001 a Nàpols i ha donat servei tant al mar Bàltic com al Mediterrani com a l'Atlàntic. És un vaixell de luxe on totes les suites tenen balcó. Té un pes de 42.363 tones, una eslora de 206 metres i un calat de set metres. Aquesta és la segona vegada qu arriba al Baix Empordà on encara té programades dues escales més. Una a l'agost i una altra al setembre. 
 
Enguany la temporada de creuers serà de 8 mesos perquè s'allargarà fins al 2 de novembre. També s'incrementaran les arribades dels vaixells de luxe, de les 39 escales previstes 22 seran creuers d'aquesta categoria.