El Palamós supera la primera fase de Copa Catalunya davant l'Olot (2-0)

Encara en el mes de juliol, la temporada de partits oficials va aterrar diumenge a Palamós amb sorpreses. El Degà es va imposar a tot un 2a B com l'Olot en la primera eliminatòria de Copa Catalunya oferint un joc i una intensitat superiors al que s'espera de la pretemporada.
 
This text will be replaced
 
Intervenen: Martín Posse, entrenador de l'Olot / Vicenç Fernández, entrenador del Palamós
 
Només havien passat 6 minuts quan Litus va estavellar un xut al pal. Acte seguit el capità palamosí David Cano va rematar un còrner i va fer l'1-0. Des d'aquell moment el partit va oferir alternatives i tant empordanesos com garrotxins van tenir les seves opcions. Els de Vicenç Fernández van sorprendre a rivals i afició amb un gran ordre en defensa i una contra perillosa pels de Martín Posse.
 
Els minuts passaven i l'Olot s'aproximava sense incomodar excessivament als locals. La més clara la van tenir en un servei de cantonada, en el que van acabar perdonant de forma increïble. Immediatament després Bona es va treure de la màniga un inesperat i precís xut des del mig del camp i va fer el 2-0 a falta de tres minuts pel final. Un gran premi per un matx molt treballat.
 
El Palamós va aconseguir el bitllet per la segona fase de Copa Catalunya, en la que rebrà a casa la visita de l'Espanyol B. El partit serà aquest diumenge a les vuit del vespre.