Roger Mas porta el seu maridatge de cançó d'autor i sardana a Palamós

La veu greu i tranquil·la de Roger Mas combinada amb el so més tradicional de la sardana. Una unió entre modernitat i tradició que ha rodat per mig país amb un notable èxit de públic, com aquest dijous també es va poder demostrar a Palamós

This text will be replaced
 
El Convent dels Agustins es va omplir de gom a gom en un nou concert del So de Cobla, la proposta estival que té la sardana com a protagonista.
 
El cantautor de Solsona va repassar la seva trajectòria amb l'arranjament musical de la Cobla Sant Jordi. Un maridatge que va nèixer el 2012 amb l'acompanyament del Palau de la Música Catalana i que des de llavors no ha parat de voltar pel país.
 
El repertori va ser un diàleg inens i emotiu nodrit tant amb temes del cançoner de Mas com de versions de cançons populars i també peces inèdites
 
Amb so de cobla és un Festival pioner a Catalunya dedicat a aquest tipus de formació instrumental. Amb el concert de Roger Mas s'ha arribat quasi a la meitat d'un certàmen que encara ha de portar 7 propostes més fins aquest diumenge.
 
Els seus organitzadors van escollir Palamós per la seva llarga tradició sardanista.