Un Palamós sense gol perd el derbi a Figueres (2-0)

El Palamós cau 2-0 en el derbi empordanès a Figueres i segueix sense conèixer la victòria aquesta temporada. Tot i signar un partit bastant igualat amb el conjunt local, es va fer preocupant la manca de gol del Degà, que encara no ha vist porta en els 180 minuts disputats enguany. 
 
This text will be replaced
Intervenen: Vicenç Fernández, entrenador Palamós / Narcís Pelach "Chicho", entrenador Figueres
 
El duel va ser equilibrat, sobretot en la primera meitat. Tant Chicho com Vicenç Fernández tenien molt ben ordenats els seus i no hi havia lloc per a gaire ocasions manifestes de gol. En va tenir una de molt clara pel Palamós Marc Bonaventura, que tornava al camp del seu darrer equip, però pràcticament va fer una passada a les mans del meta local Aroca. 
 
El Palamós, que va sortir fent una pressió molt més alta que la Unió, ho va pagar a la segona meitat. El cansament es va fer evident i els jugadors locals de perfil ofensiu, amb més espais, van començar a connectar millor les jugades. És així com al 56' Gil Muntadas, el millor de la tarda, va definir de forma sublim en una jugada a l'interior de l'area i va fer l'1-0. Amb mitja hora pel davant la reacció del Palamós va ser tímida i el Figueres va saber aprofitar-se d'un Degà tocat. Finalment, ja al descompte, Carles Puig va culminar una bona contra del palamosí Ritxi Mercader i va assegurar els tres punts pels de casa. El Palamós no només marxava de buit de Vilatenim, sinó que deixava la sensació que l'encert de cara a porta és l'assignatura més necessària ara mateix.  
 
Després de dues jornades el Palamós és provisionalment dissetè del Grup V de Tercera, empatat a un punt amb cinc clubs més. Un d'ells és el recentment ascendit Santboià, proper rival del Degà aquest diumenge a Palamós.