El Santboià furga en la ferida del Palamós (0-1)

El Palamós allarga la crisi amb la que ha començat la temporada. Davant el Santboià els de Vicenç Fernández van tornar a caure per la mínima  i, com un fantasma, la manca de gol va tornar a planar sobre la gespa del Municipal. Aquest aspecte comença a generar cert neguit a Palamós. De joc n'hi ha prou i d'oportunitats també, però no veure porta en 270 minuts de competició és un luxe que ningú no es pot permetre a Tercera. 
 
 
El partit contra els de Sant Boi, nouvinguts a la categoria, va començar amb les ocasions dels visitants. Ràpidament el xoc va embogir i tothom en va tenir de clares. Pel Degà els dos Marcs en punta, Medina i Bonaventura, van veure com un gran Leva sota pals frustrava les seves bones rematades. Quan es perdona moltes vegades el destí juga males passades i en una acció en la que els palamosins es van fer un embolic en defensa intentant treure la pilota des del darrere Oriol Molins va aprofitar per fer el solitari gol que seria definitiu. En el que restava de primera meitat es va apreciar molt nerviosisme entre els locals. Fernández va voler deixar clar que no es pot dubtar de l'aposta futbolística proposada. 
 
Després del descans el Palamós va sortir al camp amb més convicció que mai i va tenir uns bons primers minuts. Els dos conjunts van tornar a gaudir d'opcions clares i Medina, de nou, va topar amb Leva. A mesura que s'acostava el desenllaç, però, el joc es va anar travant i el Santboià va saber jugar molt bé la carta de la pèrdua del temps. El xiulet final va acabar arribant, inevitable, i les cares llargues no es podien dissimular entre els palamosins. 
 
Després de tres jornades s'ha sumat un punt de nou possibles i el balanç golejador és d'un pobre 0 a 2. El Degà és un dels sis conjunts que encara no coneixen la victòria a Tercera. A l'extrem oposat n'hi ha set que no han perdut. Un d'ells és el Santfeliuenc, colíder amb set punts i proper rival dels de Fernández. El partit, ofert en directe des de Sant Feliu de Llobregat, es podrà seguir a TV Costa Brava.