El Palamós CF es queda de nou sense la desitjada victòria

Sense gol no hi ha premi. El Palamós CF es va tornar treure la pòlvora mullada damunt del camp i va empatar a 0 contra la Pobla de Mafumet en un partit intens, amb ocasions però sense premi. 
This text will be replaced
INTERVÉ: Vicenç Fernández, entrenador Palamós CF
 
Els homes de Vicenç Fernández van desplegar la seva idea de joc amb una pressió alta i intentant penetrar per les bandes. La solidesa defensiva va evitar ensurts dels tarragonins però els davanters no van fer els deures. Amb impotència el  públic anava veient com cap de les ocasions es materialitzaven. 
 
La manca d'efectivitat dels artillers locals condemna el Palamós al pitjor inici de temporada de la última dècada. Ens hauríem de remuntar a la temporada 2006-2007, amb Raül Agné al capdavant, per trobar uns números tant dolents. Malgrat tot la idea tàctica de Fernández, el joc desplegat pels seus jugadors i sobretot les ocasions permeten un punt d'optimisme en una temporada que tot just acaba de començar. 
 
L'entrada d'Isma Traoré a la segona part va intentar trencar una Pobla que semblava que es conformava amb l'empat, però el gol no va arribar mai malgrat el setge a la porteria de Jose a les acaballes del partit. 
El Degà ha d'afinar la punteria de cares a diumenge en un duel molt complicat al camp de l'Espanyol B.