El Palamós confia en la inèrcia de Granollers per guanyar al Sant Andreu a casa

Amb la moral alta per haver obert la llauna el Palamós vol aprofitar la inèrcia d'aquest passat diumenge per demostrar que la victòria contra el Granollers no va ser flor d'un estiu. L'equip de Vicenç Fernández té ganes d'oferir la primera victòria de la temporada a casa davant la seva afició contra el Sant Andreu. 
This text will be replaced
 
Intervé: Vicenç Fernández, entrenador del Palamós CF
 
Com en les darreres temporades derrotar els quadribarrats no serà gens fàcil. Es tracta d'un equip que sempre aspira a estar a la part alta de la classificació, amb bons jugadors i un pressupost alt. És un dels puntals de la categoria  que, tot i que no va començar massa bé, en les darrers jornades ha obtingut bons resultats. 
 
El cos tècnic espera que la victòria al camp del Granollers serveixi per posar un punt de tranquil·litat a l'equip i que sense l'angoixa d'haver de fer la primera victòria pugui jugar bo i sabent, que té al davant un rival  molt difícil i que necessita seguir puntuant. 
 
L'equip ha entrenat en una setmana atípica molt marcada pels fets de l'1 d'Octubre. Diumenge, fins l'últim moment, la directiva va intentar ajornar el partit com li demanaven els jugadors, i dimarts el club es va sumar a l'aturada de país. 
 
El tècnic té les baixes de Pasqual i algun altre jugador amb molèsties. El partit es disputa en l'horari habitual. Diumenge a les 5