Torna el Palamós Gastronòmic més concentrat

20 restaurants i 8 tavernes participen des d'aquest divendres i fins el 22 d'octubre a la sisena edició del Palamós Gastronòmic. La campanya ha començat amb una visita a la llotja del peix i un showcooking de cuina marinera que s'aniran repetint, i inclourà també tasts de vins i visites a cellers, tallers de cuina amb xefs palamosins, menús gastronòmics al restaurant del municipi, tapes de peix i un concurs d'Instagram que premiarà la millor tapa i el millor menú. 
This text will be replaced
Una de les novetats principals d'aquesta edició és que tots els restaurants serviran almenys un plat de peix de la llotja. 
 
L'objectiu del Palamós Gastronòmic és donar a conèixer i aprofundir en la gastronomia de la vila des de tots els àmbits, apropant al públic la seva oferta culinària i els actors que hi intervenen. Una aposta per cantar les delícies de Palamós al públic de la qual se'n beneficia tota la població. 
 
A petició dels restauradors i taverners, enguany l'activitat del Palamós Gastronòmic s'ha concentrat en només 16 dies i no durant un mes com en l'edició anterior.