El Palamós ha de guanyar o guanyar a Horta

Guanyar o guanyar. El Palamós no pot deixar deixar escapar més punts després d'un primer tram de lliga fluix en el que només s'han sumat dos empats i una victòria en nou partits. Per això, malgrat ser molt aviat encara, el desplaçament a Horta d'aquest diumenge és a vida o mort.
 
This text will be replaced
Intervé: Vicenç Fernández, entrenador del Palamós
 
La darrera jornada a casa contra el Sant Andreu va suposar un cop dur a la moral palamosina. El rival va ser superior i es van fer manifestes algunes mancances en el si del conjunt dirigit per Vicenç Fernández. El cos tècnic, però, ha optat per no prendre mesures d'urgència i mirar de fer bona la confiança mútua entre místers i plantilla per seguir construint el projecte del Degà. 
 
Davant seu el Palamós tindrà l'Horta, un club recentment ascendit de Primera Catalana que s'està movent prou bé per Tercera. Acumulen onze punts donats per tres victòries i dos empats i porten tres setmanes sense conèixer la derrota.
 
Per afrontar la desena jornada Vicenç Fernandez segueix amb les baixes de Sergi Pascual, amb problemes al genoll des de fa setmanes, i Marc Gelmà, que haurà d'estar fora dels terrenys de joc durant un mes per una pubàlgia.