Palamós construirà una pista poliesportiva annexa al Pavelló com a inversió més destacada dels pressupostos 2018

Palamós disposarà d'una nova pista poliesportiva que servirà per esponjar la saturació que pateix el Pavelló. Aquesta és la inversió més destacada dels pressupostos que l'Ajuntament va aprovar aquest dimarts i que pugen a 23 milions 200.000 euros. 
Intervenen: Lluís Puig, Alcalde de Palamós; Joan Gea, portaveu PSC
 
El capítol d'Inverions preveu una despesa d'1 milió 640.000 euros, el que representa u n 1,3% més que l'any anterior. La pista poliesportiva és la despesa més important amb un total de 270.000 euros. Serà annexa al Pavelló Municipal, que pateix una important saturació que no pot absorvir la Nau dels 50 metres.
 
Una altra de les inversions destacades són els 210.000 euros que s'invertiran en la primera fase del Camí de Ronda entre Les Pites i Castell. Es tracta d'un projecte global d'un milió 380.00 euros cofinançat amb fons FEDER de la Unió Europea. També a la zona de Les Pites s'invertiran 65.000 euros en clavagueram
 
El projecte participatiu que l'any passat es va fer al Passeig Marítim, es traduirà aquest 2018 en una partida de 100.000 euros que servirà, tal i com van decidir els veïns, per refer el paviment central, eliminar els desaigües laterals i enjardinar. En aquest mateix àmbit hi ha prevista una partida de 45.000 euros per millorar l'accés a la platja i la seva il·luminació. 
 
Altres inversions són 80.000 euros per posar gespa artificial a la zona esportiva o 40.000 per tancar el trànsit al carrer Dídac Garrell. 
En l'àmbit de patrimoni es destinaran 38.000 euros per il·luminar el Castell de Sant Esteve de La Fosca, la Rotonda de la Dama dels Vents, reformar el campanar de l'esglèsia i els búnquers del Molí de Vent. 

El PSC critica la manca de subvencions

Des del PSC es va qüestionar la via per finançar les inversions perquè hi troben una manca de subvencions d'altres administracions. Això, apunten, es pot deure a la incapacitat del Govern per trobar-les i creuen que és preocupant. 
 
Aquest capítol deixa de banda les inversions en asfaltatges, que es faran amb romanent de tresoreria d'exercicis anteriors i cal afegir-hi 85.000 euros destinats a inversions fruit de la participació ciutadana.