Una explosió deixa sis ferits greus a Palamós

 Una explosió ha deixat sis persones ferides greus a Palamós. La deflagració ha tingut lloc pocs minuts després de les sis de la tarda al carrer Gaspar Matas número 45. 

This text will be replaced
De moment es desconeixen les causes de l'explosió però les primeres hipòtesis apunten a que els ferits estarien manipulant bombones de gas per a recarregar encenedors a una de les habitacions de l'habitatge. Gas Natural ha descartat que la deflagració provingui del seu subministrament.  

A causa de l’explosió, que hauria afectat una habitació de la primera planta, sis persones, totes majors d’edat, han resultat ferides amb cremades de gravetat: un ferit crític, quatre ferits greus i un ferit menys greu. els ferits seran traslladats a l’Hospital de la Vall d’Hebron.
 
Segons les darreres informacions l’explosió no hauria causat danys estructurals de l’immoble. Els Bombers, han fet una inspecció del pis per descartar que hi hagués cap persona atrapada a l’interior, i han sanejat els vidres de la finestra que s’ha trencat a causa de la deflagració.
 
Fins a vuit dotacions dels Bombers, quatre ambulàncies i tres helicòpters, a més de Mossos d'Esquadra i Policia Local, s'han mobilitzat per atendre els ferits.