La verge es torna a aparèixer i el Palamós salva un punt a l'últim minut

La verge es va tornar a aparèixer a última hora i ja en van unes quantes. El Palamós va salvar un punt contra el Prat amb un gol d'Agi quan l'àrbitre pràcticament ja tenia el xiulet a la boca.

This text will be replaced

Els homes de Joan Màrmol no van ser inferiors en cap moment al líder de la categoria, un Prat que va obrir la llauna al minut 35 gràcies a Ignacio. Fins llavors la primera part va ser d'anades i vingudes i el gol va arribar quan la defensa local estava en bàbia.

A la segona part el guió no va variar massa amb un Palamós abocat a empatar el partit. Màrmol va posar cada cop més homes a l'atac i els darrers 10 minuts van ser d'atac i gol constant. A l'últim sospir, i quan ningú ja hi comptava,  Agi va aprofitar una assistència de Marçal Lladó per portar la bogeria a l'estadi.

Partit difícil contra l'Europa

Amb aquest empat el Palamós trenca l'estadística que deia que després d'una victòria arriba una derrota i s'especialitza en marcar en els darrers instants del partit. El Degà és ara tretzè amb 18 punts però a 2 del descens. Un descens que té l'oportunitat de deixar enrere si donen la campanada al Nou Serdenya contra l'Europa el cap de setmana que ve.

Notícies relacionades

Cop de puny del Palamós a Terrassa (16-11-2015)

El Palamós treu l'orgull Degà i empata en el darrer minut (09-11-2015)

El Palamós busca dominar l'ansietat per no fallar contra el Granollers (06-11-2015)