La Festa Major de Palamós 2016 ja té cartell

Es tracta d’un disseny elaborat pel palamosí Josep Portas, que es basa en una composició on uns aneguets de fira són els protagonistes, envoltats per un castell de focs i banderetes de festa, amb el rerefons del campanar de Palamós.

El cartell esdevindrà la portada de la revista de la Festa Major 2016. Aquest dilluns el jurat del concurs va escollir aquest cartell per unanimitat, entre les tretze propostes presentades enguany.

El disseny presentat pel palamosí Josep Portas Saris, ha estat escollit com a guanyador per a convertir-se en la portada de la revista i del programa anunciador de la Festa Major de Palamós 2016.

Aquest dilluns 25 d’abril, el jurat format pel regidor de Cultura, Patrimoni i Arxiu, així com per diversos tècnics d’aquestes àrees municipals, van escollir aquest cartell d’entre un total de tretze propostes presentades.

La imatge de la Festa Major

El disseny escollit com a imatge de la Festa Major es basa en una composició formada per uns aneguets de fira que en són els protagonistes, envoltats per un castell de focs i banderetes de festa, amb el rerefons del campanar de Palamós.

L’elecció d’aquest cartell per part del jurat va ser per unanimitat, destacant la seva originalitat, creativitat i qualitat que es recull en el seu disseny. El cartell guanyador ha estat premiat amb 350 €.

Festa Major de Palamós 2016

La Festa Major de Palamós tindrà lloc del 23 al 26 de juny. Entre les novetats d’activitats que s’incorporaran per a l’edició de 2016, es destaquen la realització d’espectacles de circ i màgia, la incorporació d’una sessió de DJ per al tancament musical de la popular revetlla a Sant Joan, la programació d’un concert dedicat a la música dels anys 60, 70 i 80, o bé l’organització d’un espectacle de foc que es durà a terme a la plaça del Pedró.

A banda d’aquestes novetats el programa de la Festa Major de Palamós 2016 es complementarà amb les activitats tradicionals com els concerts de Barraques, o el castell de focs; així com aquelles incorporades durant les darreres edicions com el jazz a la fresca, festa de l’aigua, cercaviles, concurs de fotografia, concurs per la imatge de la festa, demostració de pintura, concerts d’havaneres, entre altres.