El Gimnàs Club Esportiu de Palamós guanya el torneig de futbol sala

El Club de Futbol Sala de Palamós ha recuperat un torneig del que se n'ha celebrat la 19a edició. Feia 7 anys que no se celebrava aquest campionat que anys enrere havia tingut molta participació.
Aquest any han sigut 6 els equips que han jugat a Palamós en aquest recuperat torneig. A la final hi van arribar el Gimnàs Club Esportiu de Palamós i els Magics Boys.
 
This text will be replaced
 
Els primers es van emportar la victòria per 6 a 3. De les semifinals el vencedor va ser l'equip Nova Arquitectura que es va fer amb el bronze del torneig. Des del Club volen retornar a Palamós l'afició que hi havia hagut vers aquest esport i aquest torneig és un primer pas per aconseguir-ho.
 
El club té 25 anys d'història. Un dels objectius és recuperar tots els equips de base, des de l'escoleta fins a juvenils. Les noves fornades de futbolistes que pugen a Palamós han aconseguit rejovenir l'equip sènior, fet que els ha pemrès recuperar el torneig.
 
Des del club volen aconseguir que dos equips referents en el futbol sala català com són el Barça i el Catgas Santa Coloma vinguin el mes de setembre a Palamós a jugar i els palamosins puguin gaudir del seu joc.