El Llagostera es buida de jugadors per preparar el curs vinent

Just quan fa dos anys del moment més brillant de la història de la UE Llagostera, el dia de l'ascens a 2a A, el panorama i els objectius del club gironí han canviat completament. Si bé en aquell moment s'havia d'afrontar el repte de formar una plantilla per competir al futbol professional ara el que toca és readaptar-se a la 2a B, i abans de que entri cap jugador s'han d'obrir les portes per deixar que en puguin sortir molts.
This text will be replaced
 
Aquesta és la feina en la que es troben immersos ara mateix Oriol Alsina i els seus. Aquest dilluns el club va anunciar la marxa de ni més ni menys que 23 jugadors. Vint d'ells han finalitzat el contracte, i és que des de la direcció esportiva sempre es van oferir contractes que no comprometessin al club en casos de situacions com la que es viu ara. En aquest cas són Ríos, Jorge García, Chus Herrero, Escassi, Ruymán, De los Reyes, Querol, Imaz, José Carlos, Fofo, Edu Oriol, Juanjo, René, Benja, Natalio, Jordi López, Emilio Sánchez, Chumbi, Tebar i Aimar, que és possiblement la sortida més sonada de totes, després de set temporades al club i dos ascensos des de 3a Divisió. 
 
A part de tots aquests noms, tres futbolistes més se'n van perquè els ho ha facilitat el club després que ho demanessin. Són Tito, Álex Cruz i Pitu Comadevall. 
 
Així doncs, a falta de més moviments i, sobretot, incorporacions, la plantilla actual està integrada per vuit homes. Segueixen Masó, Moragón, Ratti, Quesada i Gila. A més a més, s'hi sumen perquè tornen de cessió Rovirola, Marong i Barnils.