Primera nit d'estiu a Palamós amb havaneres de Port Bo

Feia un xic de fred però no va impedir que una gentada celebrés l'arribada de l'estiu i la Festa Major a Palamós. El fresc aire mariner va acompanyar la tradicional primera nit de l'estiu que enguany ha arribat a la seva 18ena edició. Havanres i Rom cremat per a tothom per demostrar que la ciutat rep amb esl braços oberts la temporada on té més visitants.

This text will be replaced

La cantada es va fer a l'esplenada de davant del Museu de la Pesca amb les barques i també les FIres de fons. I és que Palamós dóna la benvinguda a l'estiu amb una Festa Major que està ben a punt de començar.

El grup Port Bo va ser el que va amenitzar la vetllada i ho va fer, òbviament, amb les cançons de sempre, però també amb novetats. El trio mariner va presentar el seu nou disc amb temes de nova creació però amb el mateix aire de taberna de sempre.

Una nutrida representació institucional i ciutadana va asseure's a les cadires que l'Ajuntament va posar davant l'escenari, en una graderia que va quedar petita. De fet, com si fos un partit de futbol, molts assistents ja hi van seure una hora abans que comencessin a sonar les notes.