Nova escala del Seabourn Sojourn al Port de Palamós

El Port de Palamós ha acollit aquest diumenge una nova escala del creuer Seabourn Sojourn. Aquesta és ja la tercera escala que fa el creuer de la companyia Seabourn Cruise Lines al port palamosí i fins el mes d'octubre en té previstes cinc més. En total haurà fet vuit parades a Palamós i, per tant, és el creuer que més vegades visitarà aquest port de la Costa Brava.
 
This text will be replaced
 
Els més de 400 passatgers que han arribat ben d'hora al port palamosí s'han trobat amb un dia que primer semblava ennuvolat però que de seguida s'ha aclarit i el sol i les altes temperatures han estat els principals protagonistes de la jornada. Els passatgers han pogut gaudir, durant les 10 hores que el creuer ha estat amarrat al port, de vuit del matí a les 6 de la tarda, d'un dia esplèndid a Palamós, en què a banda de la gastronomia i els atractius turístics del municipi han pogut participar també en alguna de les activitats emmarcades dins la Festa Major.
 
El Seabourn Sojourn és un vaixell de 198 metres d'eslora totalment de luxe que disposa de  quatre restaurants, sis bars i salons, centre de fitness, saló de bellesa, sales de massatges, piscines exteriors, saunes, banys turcs, sales d'esports i joc, biblioteca, casino, botigues i un dels majors balnearis del món instal·lats en un vaixell. 
 
El passat divendres el Port de Palamós va rebre la visita del Tui Discovery, el creuer més gran que ha passat per Palamós aquesta temporada i la propera escala de creuer serà el proper 10 de juliol i la farà el mateix Seabourn Sojourn.